Ballina Freski KUIZ DITURIE në Freskirinore! – RAMAZANI 2014

KUIZ DITURIE në Freskirinore! – RAMAZANI 2014

6
0
SHPËRNDAJE

Është hera e dytë që ky lloj i Kuizit realizohet në portalin freskirinore, enkas për dituri, argëtim dhe freski gjatë muajit të Bekuar RAMAZAN!

Ne saje te projektit Jumu’ah qe realizohet te Xhamia Hamza Dobërdoll, stafi portalit freskirinore, bashke me imamet e kesaj xhamie do pergatisin KUIZ DITURIE enkas per muajin e bekuar RAMAZAN!

Kuizi tanime do zhvillohet ndryshe nga viti i kaluar, LINKU i kuizit do jete i vendosur direkt ne portal dhe ne nje afat prej disa ditesh, t’gjithe vizitoret do posedojne te drejte ne pjesemarrje!

Dhe keshtu, nqse e kalon fazen e pare te KUIZIT, do te del ky Rezultat: “URIMEEE, kalon në FINALE!!!“, do presesh LINKUN tjeter te KUIZIT i publikuar ne portal, ku te drejte pjesemarrje do kene vetem FINALISTET qe kaluan me sukses pjesen e I-re te KUIZIT, ku finalja do te zhvillohet ne netet e fundit te muajit RAMAZAN inshaAllah!

-Anasjelltas, nqse te del ky rezultat: “Na vjen keq! Provo përsëri!” ju nuk futeni ne finale dhe ju jepet mundesia te provoni ne pjesen e II-te!

Numri i pjesemarresve ne FINALE nuk eshte i percaktuar, ato do luajne ne FINALE me PYTJE te perzgjedhura nga dy pjeset e KUIZIT dhe pyetje shtese!

Ne fund lajmi per FITUESIT e “KUIZIT RAMAZANI 2014” do publikohet ne portal, ku do u jepet dhurate edhe njekohesisht do u ndahet mirenjohje!

Pyetjet do jenë nga Feja Islame dhe nga shkencat MIKSE(LETERSI, POLITIKE, EKONOMI ETJ)!

Gezuar Muajin e RAMAZANIT, MUAJIN E FALJES DHE MESHIRES

click ONLINE @ freskirinore.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here