Ballina Gjëra interesante Medreseja “Isa Beu” Shkup, deri më sot muslimanëve të vendit dhe të...

Medreseja “Isa Beu” Shkup, deri më sot muslimanëve të vendit dhe të Ballkanit i ka dhuruar 2638 kuadro të diplomuar

6
0
SHPËRNDAJE

A e dini se!
SHMI Medreseja “Isa Beu” Shkup, deri më sot muslimanëve të vendit dhe të Ballkanit i ka dhuruar 2638 kuadro të diplomuar. Kjo është krenaria e këtij populli që kontribuoi për funksionimin e kësaj vatre edukativo-arsimore. Sot me pesë paralele të shtrira puna edukativo-arsimore veç ec përpara. Veç rruga e diturisë përpara do na shpjerrë!freskirinore.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here