Ballina Jeta Muhammedi alejhis-selam do të ndërmjetësojë për ne në ditën e dhënies së...

Muhammedi alejhis-selam do të ndërmjetësojë për ne në ditën e dhënies së llogarisë

17
0
SHPËRNDAJE

– Muhammedi alejhis-selam Kur’ani i cili ec.
– Muhammedi alejhis-selam shëmbëlltyra më e mirë.
– Muhammedi alejhis-selam më i respektuar në mesin e arapëve dhe joarabëve.

– Muhammedi alejhis-selam është krijesa më e mirë.
– Muhammedi alejhis-selam i ofroi më së tepërmi njerëzisë.
– Muhammedi alejhis-selam më fisniku dhe më bamirësi.
– Muhammedi alejhis-selam vula e pejgambereve.
– Muhammedi alejhis-selam fliste vetëm të vërtetën.

– Muhammedi alejhis-selam më i besueshmi …
– Muhammedi alejhis-selam me moral dhe sjellje më të mirë
– Muhammedi alejhis-selam njeriu më modest.
– Muhammedi alejhis-selam asnjëherë nuk qortoi, nuk bënte vërejtje dhe nuk kërcënohej…
– Muhammedi alejhis-selam ishte më i miri me familjen e vete.
– Muhammedi alejhis-selam, natyra e tij ishte dritë.
– Muhammedi alejhis-selam është dritë e cila do të shndris deri sa të ekzistojë bota dhe të ketë jetë në të.

image

– Muhammedi alejhis-selam gjykonte drejtë dhe me nder.
– Muhammedi alejhis-selam ishte burimi i mirëqenies për të gjithë krijesat, nga bota shtazore deri tek më të urtit në mesin e njerëzve.
– Muhammedi alejhis-selam është krijesa më e mirë e Allahut.
– Muhammedi alejhis-selam ishte pejgamberi më i zgjedhur i Allahut.
– Muhammedi alejhis-selam është e vërteta mbi të gjitha të vërtetat.
– Muhammedi alejhis-selam, është emri gjatë përmendjes së cilës ushqehen shpirtrat tonë.
– Muhammedi alejhis-selam është dekorim i kësaj bote, dekorim i cili dekoron botën.
– Muhammedi alejhis-selam është simboli i luftimit të çrregullimit, konfuzionit, dhunës dhe terrorizimit…
– Muhammedi alejhis-selam ndaloi çfarëdo ekstremizmi dhe fanatizmi në fe.
– Muhammedi alejhis-selam ndaloi nacionalizmin, racizmin, fashizmin…
– Muhammedi alejhis-selam, sjelljet e tij paraqesin virtyte.
– Muhammedi alejhis-selam mirësia më e madhe e Mëshiruesit.
– Muhammedi alejhis-selam robi më i pastër dhe më i mirë i Mëshiruesit.
– Muhammedi alejhis-selam është i pastër nga dyshimet.
– Muhammedi alejhis-selam ishte më fisnik ndaj mikut.
– Muhammedi alejhis-selam nderoi botën me pejgamberllëkun e tij.
– Muhammedi alejhis-selam erdhi me dëshmi dhe urtësi të qarta.
– Muhammedi alejhis-selam fliste kuptimplotë dhe në mënyrë koncize.
– Muhammedi alejhis-selam, fjalët e tij ishin veprat e tij.
– Muhammedin alejhis-selam e duam më tepër se veten, fëmijët apo prindërit tanë.
– Muhammedi alejhis-selam, dashuria ndaj tij është obligim për çdo besimtar.
– Muhammedi alejhis-selam është edukuar në nivelet më të larta nga na e Krijuesit të Madhëruar.
– Muhammedi alejhis-selam do të ndërmjetësojë për ne në ditën e dhënies së llogarisë.
– MUHAMMEDI ALEJHIS-SELAM ËSHTË DRITA E CILA LARGON ERRËSIRËN.

Burimi: Dnevni podsjetnik
Përshtati: Lutfi Muaremi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.