Ballina Jeta Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para...

Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese.

7
0
SHPËRNDAJE

Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese. Përkushtimi në këtë natë bëhet duke u zhveshur nga çdo qëllim sekondar i jetës dhe duke e veshur petkun e qëllimit të vetëm primar në relacionin me Krijuesin, përkushtimin e sinqertë ndaj Tij. Sinqeriteti me Të e mundëson të njerëzishmen dhe kontributin e vërtetë në shoqëri.
Për hajr Nata e Kadrit. / FRESKIRINORE /M.I

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here