Ballina Informim Ndërron jetë hfz. Faruddin Ibraimi nga fsh. Vrapçisht

Ndërron jetë hfz. Faruddin Ibraimi nga fsh. Vrapçisht

5
0
SHPËRNDAJE

Ndërron jetë njëri nga hafizët më të vjetër të rrethit të Gostivarit hfz. Faruddin Ibraimi nga fsh. Vrapçisht

Varrimi do të bëhet nesër me namazin e drekës, njofton tv Globi,raporton freskirinore.

Ka ndërruar jetë në moshën 81 vjeçare hafiz Faruddin Ibraimi nga fshati Vrapçisht. Ibraimi gjatë gjithë jetës së tij i shërbeu Islamit. 30 vite me rradhë këndoi Kur’an në Xhaminë e Sahatit në Gostivar dhe në Bosnjë e Hercegovinë. Njihet si hafiz i cili ka nxjerrur gjenerata nxënësish në leximin e Kur’anit për shumë vite me rradhë.Ka qenë një ndër hafizët më të vjetër në rrethinën e Gostivarit. Jetoi dhe veproi në vendin ku edhe kishte lindur ne vitin 1936 në fshatin Vrapçisht. Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër me namazin e drekës në varrezat e fshatit Vrapçisht, njofton freskirinore.

Portali Freskirinore ju rikujton 3 video incizime ku hafizi rahmetliu Faruddin na dha leje per ta incizu LIVE (para 3 viteve)….
Allahu e mëshiroft në Xhennet me të na takoft.
LINKU: video 1    VIDEO2   VIDEO3