Ballina Informim Ndroi jetë Shejhu i devotshëm Fekijhu Hanefi Naxhi El-Merhush Er-Rifai i njohur...

Ndroi jetë Shejhu i devotshëm Fekijhu Hanefi Naxhi El-Merhush Er-Rifai i njohur si “Er-Reuas II”

4
0
SHPËRNDAJE

Sot ka ndruar jete Shejhu i devotshem, njeriu i gradave te larta, edukatori i edukatoreve tane, Gnostiku Rifai dhe Fekijhu Hanefi Naxhi El-Merhush Er-Rifai i njohur si “Er-Reuas II”, nga Hama i lindur ne Kal’at Mudik.
Allahu e meshirofte dhe na befte edhe neve te ndjekim hapat e tij ne urtesi dhe dashuri per Allahun. Allahu na bashkofte me te ne Xhenneti Firdeusin sebashku me Pejgamberin s.a.v.s., njofton Alban Ç, raporton freskirinore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here