Ballina Jeta NE THAMË FALIMINDERIT WIL , WILI THA SELAMU ALEJKUM

NE THAMË FALIMINDERIT WIL , WILI THA SELAMU ALEJKUM

2
0
SHPËRNDAJE

Të nderuar miq,

Xhamia juaj në Wil mori edhe një çmim dhe një vend ne historine e re te qytetit Wil, sidhe me gjèrè.

Ajo shenoi inuagurimin e saj me shumè njerez.
Gazeta e perditshme TAGBLATT e titulloi rastin “Wili thot Selamu alejkum”, kjo ngase, prej kryetarit te kantonit, duke ka kuar te kryetarja e komunes, edhe te prifti katolik i qytetit, prifti reformues sidhe te gjithe folesit, nisen me SELAMU ALEJKUM, paqaqoft mbi ju, kurse muslimanet thane nje dite me heret, pra ne programin e te premtes, faliminderit Wil.

Ketyre pershendetjeve iu pergjigjeshin 4000 duartrokitje te fuqishme.

Atmosferè feste jehonte para xhamise.nga fotografia e dyte do te mund te kuptoni se gjendet nje stadion perpara. Fare nuk eshte e vertete, nje livadh i pershtatur per kete solemnitet.

Kjo dore qe ka pregaditur kete, eshte ajo qe ka pregaditur tere kete feste, pra dora e rinisteve dhe rinistëve tane.

Fjalime te fuqishme, ilahi e recitale e pasuaruan kete dite te ngrohte ne ambient madheshtorë.

Personalitetet nga me te lartat, prej muftive nga vendlindja deri ne politikan e personalitet e mysafir te nivele te larta.

Prejra e shiritit ishte pika me e larte e pasdites. Futja e kembes se besimtareve ne vendin e sexhdes se ardhshme.

Mashallah.

Mos ju bejme tekste shume te gjata, por ju thuajmè, dukni dilni.

Xhamia Wil

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here