Ballina Gjëra interesante O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te...

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

4
0
SHPËRNDAJE

U takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ?
Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

Përshtati Ragmi D.

Freskirinore.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here