Ballina Dita e Xhuma-Project Pendimi dhe Kushtet e Tij/VIDEO/Project Jumu’ah

Pendimi dhe Kushtet e Tij/VIDEO/Project Jumu’ah

8
0
SHPËRNDAJE
Shqipron ef.Saramati
Shqipron ef.Saramati
Shqipron ef.Saramati

Të gjithë ne jemi të obliguar te Allahu të kërkojmë falje, mirëpo ajo falje, ai pendim për me na u pranu neve vëllau i dashur, duhet t’i plotësojmë 6 kushte:

– O Allah do të jem i sinqertë kur do të bëj Teuvbe (Pendim)
– Të largohemi nga ai Mëkat
– Duhet me na arrdhë keq për mëkatet e kaluara, jo të bëhemi krenar
– Të jemi të vendosur për pendimin
– Kthyerja e hakut atij që i ke hak, dhe
– Me bë Teuvbe (Pendim) para kohe

Nëse plotësohen kushtet e lartëpërmendura po na pranohet PENDIMI vëllau i dashur.

 

___VIDEO______Project Jumu’ah_______Shqipron ef. SARAMATI______

Ju lutem SHPERNDAJE që inshaAllah dotë depertoj në mënyrë pozitive tek vëllezerit dhe motrat tanë musliman…

                                                                                                                                                                            ____________________

                                                                                                                                                                 Project JUMU’AH/ Freskirinore.com

Sh.S

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here