Ballina Ramazani Për nder të xhumasë së fundit të Ramazanit dhe natës së Kadrit,...

Për nder të xhumasë së fundit të Ramazanit dhe natës së Kadrit, O ALLAH I MADHERISHEM…

3
0
SHPËRNDAJE

O ALLAH I MADHËRISHËM

Për nder të xhumasë së fundit të Ramazanit dhe natës së Kadrit:
– Na e prano agjërimin e Ramazanit.
— Na mundëso të ardhme të kënaqur.
– Na mëshiro neve, familjet tona dhe miqtë
tanë.
– Bëhu i kënaqur ndaj neve.
– Na regjistro në regjistrin e xhenetlive. Amiin / R.D

FRESKIRINORE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here