Ballina Jeta Pyeta një njeri në moshë: “Si keni jetuar pa teknologji (Smartphone, internet,...

Pyeta një njeri në moshë: “Si keni jetuar pa teknologji (Smartphone, internet, etj)

8
0
SHPËRNDAJE

Pyeta një njeri në moshë: “Si keni jetuar pa teknologji (Smartphone, internet, etj)

Mu përgjigj: “Siç jetoni ju sot pa dashuri, pa sinqeritet dhe pa njerzillëk”. (Përkthim)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here