E enjte, Dhjetor 13, 2018
Ballina Etiketimet Gruaja

Etiketim: gruaja

Gruaja e “emancipuar” nuk po dëshiron që të bëhet rob i...

Mr. Semir Imamovic Kanë thënë këto të emancipuarit, në familjet patriarkale gruaja është e burrit dhe nuk ka liri të saja. Nën termin liri nënkuptojmë se...

I vdiq gruaja, e pa live në TV dy vjet pasi...

Një grua e cila u shfaq në TV dy vjet pasi burri i saj e varrosi atë, duket se e kishte humbur kujtesën dhe...

Alarmojnë shkenctarët: Ja pse gratë duhet të jenë shumë të kujdesshme!

Neuroshkencëtarët japin lajme alarmante! Gratë duhet të jenë shumë të kujdesshme! Gjumi është jetësor për trupin tuaj! Pas një dite pune, trupi ynë tashmë është i...

Rrëfimi i një gruaje e cila nuk mund ta shihte qaben?

Kjo është një ngjarje e cila i ndodhi shejh Abdull-llah Shehatin në programin e televizionit satelitor “IKRE”. Është ky një program i drejtpërdrejtë në...

Block title

Top 7 ditët e fundit

Block title