E hënë, Mars 19, 2018
Ballina Etiketimet Xhamia hamza doberdoll

Etiketim: xhamia hamza doberdoll

Allahu është i mëshirshëm ndaj gjithë rrobërve (VIDEO JUMU’AH)

Vetëm Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai,...

ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM

UPDATE(08.07.2015): ***ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE "RAMAZAN 2015" NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM (08.07.2015, ora 12:55min)*** Falenderimi i takon Allahut xh.sh që mbaroi me sukses edhe viti...

Në sprova dhe në sëmundje ka mirësi dhe shpërblime nga Zoti...

Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai,...

Block title

Top 7 ditët e fundit

Block title