Ballina Islamistike …xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare –...

…xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare – Jakup Asipi

12
0
SHPËRNDAJE

Muhamedi a.s ka thënë: “Kur të nervozoheni merrni avdes, sepse shejtani është i krijuar nga zjarri dhe uji e shuan atë.”

Ndërsa xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare. Jo o popull nuk shuhet zjarri me zjarr!

 

  • Jakup Asipi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here