World

200 miliard karkaleca pushtojnë Keninë në infektimin më të keq -FOTO

200 miliard karkaleca pushtojnë Keninë në infektimin më të keq në këto 70 vite.

Edhe lopët pyesin se çfarë po ndodh, “Makanga, i cili është një fermer dhe kaloi orë të tëra duke provuar të ndiqte dëmtuesit shkatërrues larg nga të lashtat e tij.” Misër, lope, ata kanë ngrënë gjithçka. “

Ju sjellim foto të fundit


Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close