Mbaruan me sukses disa nga puset- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS 💚💦

Më poshtë ju përcjellim disa nga fotot e ecurie të punimeve nga mbarë Bota:

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:👇

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 💚

Facebook & Website: freskirinore.com