Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“FATIME REXHEPI SHEHU “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

@Copyright’ gjitha të Drejtat të mbrojtura me Ligj •FRESKIRINORE 💦✅

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

FATIME REXHEPI SHEHU “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚 – FRESKIRINORE

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 

Facebook & Website: freskirinore.com