Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“GJYLSIME CËRVADIKU “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💙

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS 💦💙 @copyright •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS 💦💙 @copyright •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj!

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE

 Facebook & Website: freskirinore.com