Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“HASIME BUZHALA ZOGAJ Fsh.Turjakë- Malishevë “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS❤

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

HASIME BUZHALA ZOGAJ Fsh.Turjakë – @copyright •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)
Allahu ju shpërbleftë BAMIRËS 💚💦

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE Facebook & Website: freskirinore.com