Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“VULNET SHKURTE SUELA “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.