Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja “DER SCHMARRNKAISER 2021 “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS 💚💦

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

Lokacioni: Çeshmeja u ndërtua në

village- Balatari,
District-Dhubri
state – Assam

FOTO/VIDEO:

DER SCHMARRNKAISER 2021 – ( Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj) Shoqata Bamirëse dhe Edukative -FRESKIRINORE