Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“Gafur Suada Blerta Blerton Krasniqi PRIZREN – KOSOVA “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

Gafur Suada Blerta Blerton KrasniqiPRIZREN – KOSOVA

FRESKIRINORE @COPYRIGHT (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

@COPYRIGHT (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj) – FRESKIRINORE 💦

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 

Facebook & Website: freskirinore.com