Mbaroi me sukses pusi – çeshmeja 💦“•HERO• IZET QAZIM DEMAJ “- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

•HERO• IZET QAZIM DEMAJ

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes.

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 

Facebook & Website: freskirinore.com