KONTAKT

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 🌍 Komunikimi në WhatsApp/Viber: 📞 +389 77 906 202Website & Facebook: FRESKIRINORE 🌍Adresa: Maqedonia e Veriut Si të kontribuojë në Shoqatën…