KONTAKT

Shoqata BamirĂ«se dhe Edukative •FRESKIRINORE đźŚŤ

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

đź“ž +389 77 906 202

Website & Facebook: FRESKIRINORE 🌍
Adresa: Maqedonia e Veriut

Si të kontribuojë në Shoqatën e Juaj ?
-TĂ« dhĂ«nat BANKARE tĂ« ShoqatĂ«s pĂ«r DONACION – BAMIRĂ‹SI i gjeni nĂ« WHATSAPP/VIBER.

Të paktë janë fjalët për Ju Bamirës, Allahu kurrë mos të ju humbasë.
Shoqata BamirĂ«se dhe Edukative •FRESKIRINORE đźŚŤ