Mbaruan me sukses puse dhe çeshme💦 nga donatorët- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚•RAMADAN HALIT PERVETICA•NEXHMIJE ABAZI PERVETICA

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes. •RAMADAN HALIT PERVETICA•NEXHMIJE ABAZI PERVETICA

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Kontaktoni

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 

Facebook & Website: freskirinore.com