Mbaruan me sukses çeshme Abdes’hane nga donatorët- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💦Qazim dhe Ilaz Shehu💚

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final me FOTO dhe VIDEO nga vendi i ngjarjes. 

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Kontaktoni

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE

 Facebook & Website: freskirinore.com