Mbaruan me sukses puse dhe çeshme nga donatorët- 💦Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚Ediana Edisona Valon

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final – nga vendi i ngjarjes.

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Dëshironi edhe ju të ndërtoni❤

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 

Website & Facebook: FRESKIRINORE

https://www.facebook.com/freskirinore.comm/