Mbaruan me sukses puse dhe çeshme💦 nga donatorët- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

MĂ« poshtĂ« ua pĂ«rcjellim ecurinĂ« e punimeve, nga fillimi deri nĂ« realizim final – nga vendi i ngjarjes.

MashAllah đź’šđź’¦
Elhamdulilah ❤💦
Bamirës Zoti ju shpërbleftë 💚🤲
Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE (Të gjitha të drejtat të mbrojtura me ligj)

Kontaktoni

Nëse dëshironi të ndërtoni, na kontaktoni:

Komunikimi në WhatsApp/Viber:👇

+389 77 906 202

+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE

 Facebook & Website: freskirinore.com