Mbaruan me sukses puse dhe çeshme(Abdes’hane) nga donatorët- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

MashAllah 🌍

Location👇

Fshati:

village- thekrana Beware

Rrethina:

district- ajmer

Shteti: state- Rajasthan

Azi

17.02.2022 •FRESKIRINORE 🌍 Al Khair Welfare Society

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final – nga vendi i ngjarjes.

KONTAKT

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

📞+389 77 906 202

📞+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative

•FRESKIRINORE

Website & Facebook: FRESKIRINORE

Video • 💦