26/02/2022 -Mbaruan me sukses puse dhe çeshme nga donatorët- Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS💚

LOCATION:
FSHATI:
village- Jaita pur
KRAHINA:
district -bahraich
SHTETI:
state-uttar pardesh – AZI
VIDEO •FRESKIRINORE 🌍 Al Khair Welfare Society

Më poshtë ua përcjellim ecurinë e punimeve, nga fillimi deri në realizim final – nga vendi i ngjarjes :

FSHATI:
village- Jaita pur
KRAHINA:
district -bahraich
SHTETI:
state-uttar pardesh – AZI
Allahu ju shperblefte BAMIRES – ZOTI JU RUAJT!

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE

VIDEO 2 – Para Fillimit te punimeve
VIDEO 3 – Punimet gjate fazes se nxjerrjes se Ujit per PIJE – Allahu ju shperblefte BAMIRES
VIDEO 4 – GJATE HAPJES SOLEMNE – ALLAHU JU RUAJT BAMIRES ! •FRESKIRINORE 🌍 Al Khair Welfare Society

KONTAKT

Komunikimi në WhatsApp/Viber:

📞+389 77 906 202

📞+389 78 454 880

Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE

Website & Facebook: FRESKIRINORE