Projektet e realizuara gjatë muajit Ramazan🌍💦

Elhamdulilah për çdo gjendje…الحمد للهMos t’i përbuzim të mirat e Allahut!“Nëse falënderoni, do t’ua shtojë të mirat, e nëse përbuzni, s’ka dyshim, dënimi Im është i vështirë” Kuran, Ibrahim:7.

💦O i Dërguar i Allahut, më ka vdekur nëna, prandaj a të nxjerrë sadaka (lëmoshë) për të?’ Ai (Paqja qoftë mbi të!) tha:

‘Po.’ I thashë: ‘Cila sadaka është më mirë.’ Ai (Paqja qoftë mbi të!) tha: ‘Shërbimi i ujit.’”3

Së këtejmi, prej sadakasë më të mirë q mund të bëhet për prindin e vdekur, është shërbimi apo sigurimi i ujit, duke hapur pus ose ngjashëm në vendet e varfra ku njerëzit kanë nevojë për ujë, siç e orientoi Profeti (Paqja qoftë mbi të!) 🤲😍

Të paktë janë fjalët për Ju Bamirës, Allahu kurrë mos të ju humbasë. Uji është Jeta💦

O i Dërguar i Allahut, më ka vdekur nëna, prandaj a të nxjerrë sadaka (lëmoshë) për të?’ Ai (Paqja qoftë mbi të!) tha: SHËRBIMI UJIT💦🤲

Më poshtë ju përcjellim disa nga projektet e realizuara në vendet ku kërkesa për uji të pijshëm është mëse e nevojshme, Azi dhe Afrikë.

Ndërtojmë në shumë shtete e krahina, fshatra e lagje. Projekti ynë për këtë vit është realizuar me sukses, ku gjithë bamirësit janë të kënaqur dhe shumë falenderues për punën e sinqertë dhe gjitha detajet që ua përcjellim në fund të realizimit. Duke iu dërguar foto dhe video, lokacion të punimeve nga fillimi i punimeve deri në realizimin final, ku edhe iu dërgohen Foto dhe Video nga këndvështrim të ndryshme.

Allahu ju shpërbleftë dhe Ju jemi shumë mirënjohës!

Shumë sinqerisht, Shoqata Bamirëse dhe Edukative •FRESKIRINORE 🌍

1.

3.
Dhe shumë qindra foto dhe Video të tjera, të dërguara Bamirësve në komunikim tonë në WhatsApp apo Viber dhe Email. Ngase shumë nga bamirësit duan të mbeten anonim dhe jo publikë në website apo facebook!

🔴Live 💦Buzëqeshje është Sadaka😍Bamirës Zoti kurrë mos të ju humbasë!🤲Zoti ju shpërbleftë për bamirësinë e pa rezervë që po e bani! UJI ËSHTË JETA💦

👏👏👏👏
Buzëqeshje është Sadaka😍
Bamirës Zoti kurrë mos të ju humbasë!

🤲Zoti ju shpërbleftë për bamirësinë e pa rezervë që po e bani! UJI ËSHTË JETA💦

Komunikimi në WhatsApp/Viber:
📞 +389 77 906 202

Shoqata Bamirëse dhe Edukative
•FRESKIRINORE 🌍

Facebook & Website: freskirinore.com

Project- 2022 💦