Sot u shtrua edhe një sofër për fëmijët dhe familjet në nevojë. Manifestimi çeshmes së 4-fontana💦

Në hapjen solemne të realizimit të çeshmes së ujit, sot u shtrua edhe dreka e përbashkët me fëmijët dhe familjet e atij vendi.

Zoti ju shpërbleftë BAMIRËS për donacionet , Lutjet e familjeve dhe fëmijëve , Falënderojnë Allahun për këtë bereqet, po ashtu Shoqatën Bamirëse dhe Edukative FRESKIRINORE për ndërmjetësimim, angazhimin dhe punën e palodhshme që bëjnë në çdo moment.Ndërsa Bamirësit Zoti ti shpërblejë me të mirat e Tij të Pafundme.

Po ashtu u bë edhe hapje e një çeshme në formën e modelit 4 fontana, 💦 Elhamdulilah

Ju përcjellim, disa nga foto të manifestimit:

1.
2.
.
Po ashtu u bë edhe hapje e një çeshme në formën e modelit 4 fontana, 💦 Elhamdulilah