Ndërtohet Xhamia më e bukur për besimtarët në Rajesthan, 6 muaj përkushtim dhe punë

Elhamdulilah ❤️🕌

Pas 6 muajsh punë dhe përkushtim intezivisht, arritëm të mbarojmë me sukses ndërtimin e XHAMISË më të bukur, që do të shërbejë për namaz dhe sidomos për këtë RAMAZAN 2023❤️

-JU JEMI shumë mirënjohës BAMIRËSVE, Allahu të ju jep shëndet dhe ti shpërblejë me të mirat e Tij të pafundme.

📌Xhamia është ndërtuar në RAJESTHAN në Azi

𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭: +𝟑𝟖𝟗𝟕𝟕𝟗𝟎𝟔𝟐𝟎𝟐 (𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 & 𝐕𝐈𝐁𝐄𝐑)

Foto videot të Xhamisë , gjatë filimit të punimeve, ndërtimit-nga fillimi deri në realizim final ua janë dërguar Bamirësve!

❤️💦❤️MashAllah 🤲 Elhamdulilah ❤️Zoti ju shpërbleftë Bamirës 🌹

𝑲𝒐𝒏𝒕𝒂𝒌𝒕𝒐𝒏𝒊 𝒏ë𝒔𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒊 𝒕ë 𝒋𝒆𝒏𝒊 𝒑𝒋𝒆𝒔ë 𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒋𝒆𝒄𝒕𝒊𝒕

𝑴𝑶𝑩/𝑾𝑯𝑨𝑻𝑺𝑨𝑷𝑷: +38977906202

Xhamia
Hyrja

.

.namazi

Sexhde
Brenda

💦❤️MashAllah 🤲 Elhamdulilah ❤️Zoti ju shpërbleftë Bamirës 🌹 𝑲𝒐𝒏𝒕𝒂𝒌𝒕𝒐𝒏𝒊 𝒏ë𝒔𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒊 𝒕ë 𝒋𝒆𝒏𝒊 𝒑𝒋𝒆𝒔ë 𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒋𝒆𝒄𝒕𝒊𝒕 𝑼𝑱𝑰 𝑷Ë𝑹 𝑻Ë 𝑮𝑱𝑰𝑻𝑯Ë💦𝑴𝑶𝑩/𝑾𝑯𝑨𝑻𝑺𝑨𝑷𝑷: +38977906202

#Shpërndaje