Kur bota tronditet psikologjikisht nga fëmijët e adoleshentët që bullizojnë-hafizi 10 vjeçar

Kur bota tronditet psikologjikisht nga fëmijët e adoleshentët që bullizojnë, vrasin dhe bëjnë çudira, një Shkup i vogël din të krenohet me fëmijë që memorizojnë kuranin përmendësh!Çfar krenarie!O Zot shto në mesin tonë fëmijë të dijes, moralit e të dashur ndaj Islamit.Urime gjith familjes!