Kujdesuni për pjesë të ndryshme të trupit dhemos i trembni.Të gjitha këto organe nuk gjenden në treg.

Mos harroni:

 1. Stomaku ka frikë kur nuk hani mëngjes.
 2. Veshkat tremben kur nuk pini dhjetë gota ujë në 24 orë.
 3. Fshikëza e tëmthit ka frikë kur nuk fle pas orës 23 dhe nuk zgjohesh në agim.
 4. Zorra e holle ka frike kur hani ushqim te ftohte qe ka skaduar.
 5. Zorra e trashë frikësohet kur hani më shumë ushqime të skuqura dhe pikante.
 6. Mushkëritë tremben kur thith tymin, ajrin e ndotur dhe tymin e cigares.
 7. Mëlçia ka frikë kur hani ushqim të rëndë të skuqur, ushqim të shpejtë dhe pini alkool.
 8. Zemra ka frikë kur hani ushqim me shumë kripë dhe kolesterol.
 9. Pankreasi trembet kur hani shumë sheqer dhe ëmbëlsira.
 10. Sytë tremben kur rrini ulur shumë dhe shikoni telefonin ose punoni në kompjuter në errësirë.
 11. Truri ka frikë kur mendoni negativisht.

Kujdesuni për pjesë të ndryshme të trupit dhe
mos i trembni.
Të gjitha këto organe nuk gjenden në treg.
Ato janë të shtrenjta dhe me shumë mundësi nuk mund të përballojnë një zëvendësim në kohë.
Kështu që mbani organet tuaja të shëndetshme.