Ujë Zemzem për të gjithë Haxhinjtë gjatë Haxhit

kodin e caktuar,” tha ai.Zamzami tha se projekti fillimisht ka filluar me katër gra dhe numri është rritur në 12 gra këtë vit.“Qendrat e shërbimit në terren funksionojnë gjatë gjithë orarit në Mekë dhe në vendet e shenjta me më shumë se 950 punonjës të menaxhuar nga një grup mbikëqyrësish, menaxherësh qendrash, mbështetësish, ofrues të ujit Zemzem dhe një flotë kamionësh.”Deri në 137 kamionë do të transportojnë ujin e Zemzemit në rezidencat e pelegrinëve, duke respektuar standardet më të larta të sigurisë.Kompania po përdor gjithashtu shishe të reja 270 ml të bëra prej qelqi, me një dizajn të zi dhe të artë të frymëzuar nga Kiswah e Qabes së Shenjtë.Hassan Abu Al-Faraj, Drejtor Menaxhues i kompanisë që menaxhon projektin e dërgesës, tha se shishet u shfaqën për herë të parë gjatë “Hajj Expo 2023”.