Xhaminë tonë në Shipol e kemi arrit një pajtim mes familjesh Mitrovicase misioni vazhdon

Sot me datën 12.06 ’23 Me emër të Zotit në Xhaminë tonë në Shipol e kemi arrit një pajtim mes familjesh Mitrovicase misioni vazhdon.Kjo datë 12 qershor koincidon me datën historike 12 qershor ’99 çlirimi i Kosoves nga SerbosllaviaVetëm me pajtim dhe mirkuptim ndërtohet e ardhmja e sigurt për të gjithë.