Lajme

Bombë në City Mall nuk u gjet, policia kontrollon dyqanet

Tualetet dhe korridoret u kontrolluan pas një telefonate me bomba në City Mall, ku asgjë nuk ishte gjetur deri më tani. Sipas informacioneve nga skuadra e Republikës që aktualisht është përpara City Mall, është radha e çdo dyqani në qendër t ë kontrollohet. U njoftua se ai do të telefononte një punonjës nga secila prej dyqaneve për të kryer kontrollin.

Qytetarët janë në një panik. Një pjesë e Bulevardit “Partizanski Odredi” është mbyllur nga policia. Automjetet e policisë janë vendosur në semaforët në Poliklinikën e Bukureshtit.

Tags

Artikuj të ndërlidhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund të lexoni
Close
Back to top button
Close
Close