Lajme

Dy të arrestuar për bombën e rreme në City Mall

Policia ka arrestuar dy persona për një bombardim të rremë në City Mall, tha Ministria e Brendshme.

PH arrestuar (19) dhe pas Krishtit. (19) dhe pas dokumentimit të çështjes do të paraqitet një raport i duhur.

Më herët, Ministria e Brendshme njoftoi se i njëjti numër telefoni, përmes të cilit bombë ishte raportuar rrejshëm, dërgoi 40 mesazhe me tekst tek qytetarët e Shkupit me ftesa për të thirrur stacionin policor për një bisedë.

“Ne i informojmë qytetarët se Ministria e Brendshme u dërgon ftesa për një bisedë në stacionin policor me anë të letrës në një adresë shtëpie ose me telefon tek inspektori kompetent, dhe jo përmes SMS”, thanë ata.

Qendra u evakuua sot pasdite për shkak të një telefonate me bomba.

Tags

Artikuj të ndërlidhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close