Teknologji

I flet dyzet e tre gjuhë thjesht duke prekur një buton

Po sikur të mund të komunikonit me ndonje në botë, pa marrë parasysh gjuhën e bashkëbiseduesit tuaj?

Mundë të tingëllojë si një film, por kjo është por kjo është ajo pikërisht që bën ky aparat Muama enencce.

Ky përkthyes i menjëhershëm përkthen më shumë se 40 gjuhë në kohë reale duke shtypur thjesht një buton. Si një udhëtar i shpeshtë, unë nuk mund të mjaftoj me kaq dhe është aq mirë sa kam blerë edhe një për nënën time muajin e kaluar, në mënyrë që ajo të ishte e sigurt gjatë udhëtimit. Këtu është shqyrtimi im i ndershëm.

Së pari është shumë i dobishëm në raste urgjente

Më tregoni, si ta pyesni rrugën tuaj nëse jeni të humbur?
Si të negociosh një taksi pa u zhveshur?
Si të kontaktoni policinë ose të kërkoni një trajtim specifik mjekësor, nëse ndodh diçka për ju?
Shtë shumë e vështirë kur nuk flisni gjuhën e vendit.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close