Lajme

Konsumatorët akuzojnë Hoegaarden për kanaçe të ndryshkura

Konsumatorët kanë ngritur ankesa pasi zbuluan se kanaçe të ndryshkura të birrës Hoegaarden po shiten në dyqanet e komoditeteve këtu. Kanaçet në fjalë u importuan nga Belgjika përmes Breweries Oriental.

Ekzistojnë dy lloje zyrtare të birrës Hoegaarden në Korenë e Jugut; që prodhohej në Belgjikë dhe më pas importohej në Kore, dhe tjetra e prodhuar në vend për shpërndarje shtëpiake.

Kjo foto e një birre të ndryshkur Hoegaarden mund të jetë marrë nga një klient që ka blerë produktin. Yonhap

Më parë, OB u tha shpërndarësve të autorizuar që “edhe nëse birra mund të gërryhet në fund, nuk ka dëm për vetë përmbajtjen e lëngshme”. Ajo ka lëshuar gjithashtu deklarata zyrtare duke thënë se OB do t’i përgjigjet ankesave të klientëve që janë ngritur për shkak të kanaçeve të ndryshkur.

Në vazhdën e shqetësimeve të konsumatorit, Emart Traders kreu inspektime duke marrë mostra nga produktet e gabuara. Pas analizës ndërmarrja konkludoi se nuk ka asgjë të keqe me birrën brenda kanaçe dhe Emart vazhdon t’i shesë ato.

Tags

Artikuj të ndërlidhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund të lexoni
Close
Back to top button
Close
Close