Lajme
  para 4 weeks

  AGJËRIM I DASHUR NA PASTRO NEVE NGA NDOTJA DHE INFEKTIMI I VETËDIJES, MENDJES, SHPIRTIT DHE NDJENJAVE

  Sihariqin më të madh që e sjell me vete ky muaj qëndron në mundësinë e…
  Shëndeti
  April 23, 2020

  12 Kuriozitete të hurmës!

  Hurma është e njohur për shumëllojshmërinë e saj sa i përket dobive, dhe shkenca ende…
  Lajme
  April 18, 2020

  Vendimet e BFI-së për muajin e Ramazanit:

  Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, në mbledhjen e vet të mbajtur më 17.04.…
  Lajme
  April 17, 2020

  Kryemyftiu i Arabisë Saudite: Namazet e teravisë dhe bajramit do të falen në shtëpi

  Kryemyftiu i Arabisë Saudite, Abdulaziz Al ash-Sheikh, njoftoi se namazet e teravisë dhe ai i…

  Video në trend

  1 / 14 Video
  1

  Smartphone PSA

  00:25
  2

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  3

  iphone6

  02:24
  4

  iphone6

  02:24
  5

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  6

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  7

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  8

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  9

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  10

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  11

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  12

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
   para 4 weeks

   AGJËRIM I DASHUR NA PASTRO NEVE NGA NDOTJA DHE INFEKTIMI I VETËDIJES, MENDJES, SHPIRTIT DHE NDJENJAVE

   Sihariqin më të madh që e sjell me vete ky muaj qëndron në mundësinë e pastrimit nga ndotjet dhe infektimet…
   April 23, 2020

   12 Kuriozitete të hurmës!

   Hurma është e njohur për shumëllojshmërinë e saj sa i përket dobive, dhe shkenca ende deri me sot nuk ka…
   April 18, 2020

   Vendimet e BFI-së për muajin e Ramazanit:

   Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, në mbledhjen e vet të mbajtur më 17.04. 2020, ka debatuar rreth aktiviteteve…
   Back to top button
   Close
   Close