Lajme

Shkollat ​​në buzë të përhapjes së koronavirusit

Fëmijët e veshur me maska ​​kthehen në shtëpi nga shkolla në vendosjen e rihapjes, pas një pushimi dimëror muaj, në një shkollë fillore në Seul, të Martë.
  Nga Bahk Eun-ji

  Autoritetet arsimore mund të gjeni në koleksionin e mesazheve për përhapjen e koronavirusit të ri dhe po kërkojnë nga disa studentë dhe mësime të mundbahen nga zgjidhja e shkollave.

Fëmijët e veshur me maska ​​kthehen në shtëpi nga shkolla në ditën e rihapjes, pas një muaj pushimesh dimërore në një shkollë fillore në Seul, të Martë. / Yonhap

  Ministria e Arsimit është e dëshiruar që të kërkojë fakultetet dhe studentët që kërkojnë rikthyer në shitjen pas vizitave në Wuhan, Kinë, për të vendosur në shtëpi për një minimum prej 14 ditësh nga mbërritja e gomave në Kore. Kërkoni të aplikoni për studentë dhe stafin e kopshtit, shkollave dhe universitetit.

  Për ata që preken, ministria do të vendosë një ekip të mundur për të kontrolluar shërbimet e tyre personalisht shfaqin ose jo simptoma të dyshimta.

  Ai mund të ketë njohuri të specializuar për shkollat ​​për financimin e shpërndarjes së produkteve antidemidike të lejon si maska ​​dhe sanitizuesit e duarve. Shkollat ​​që ushtrohen klasa të kujdesit gjatë pushimeve do të kërkoni të kontrolloni mbledhjen e gomave për të siguruar dhe reaguar ndaj sëmundjeve infektive. Ministria e arsimit i keni planifikuar kërkimin e shkollës për të ofruar shërbime në grup, siç është diplomat dhe ceremonitë hyrëse me sa më pak njerëz që do të keni mundësi për të shmangur infeksionet e mundshme.

Artikuj të ndërlidhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close